Genom åren har jag haft det stora privilegiet att få spela tillsammans med fantastiskt fina musiker vilket jag är otroligt tacksam för.

När jag gick på musikhögskolan fick jag den äran att ha Jonas Knutsson som saxofonlärare, Sveriges bästa folkmusikblåsare enligt mig.

Jag är ju uppväxt med folkmusik och ville utveckla mitt saxofonspel inom den genren. Det resulterade senare i ett projekt under ledning av Knutsson själv där sex stycken folkmusiksaxofonister, slagverk och bas spelade in en platta och turnerade med ett helt nytt sound av svenska folkmusiklåtar!

 

2004 började jag spela tillsammans med Åsa Sundstedt, vi utvecklade ett unikt sound tillsammans på sopransax och ackordeon.Vi spelar både traditionella svenska folkmusiklåtar, egna kompositioner och världsmusik.

 

Några år senare (2013-2018) började min resa efter den transsibiriska Järnvägen musikaliskt sett då jag var med och gästade bandet Tibble Transsibiriska, det resulterade i mycket musik, glädje och många mil i en turné buss!

 

Utöver detta så spelar jag i många andra olika sammanhang och genrer, Jazz, Blues, pop, rock mm. är några av de stilar som jag rör mig emellan.